top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraSdružení

TARGET SPRINT ZAZNAMENAL NA MARATHON EXPU 2019 VELKÝ ÚSPĚCH!

Od čtvrtka 2. května do soboty 4. května 2019 měli všichni návštěvníci Marathon Expa 2019, které se koná každoročně u příležitosti Volkswagen Maratonu v Praze, možnost vyzkoušet si Target Sprint na vlastní kůži, tedy alespoň v jeho zkrácené podobě.



Na všechny zájemce čekal 100metrový běžecký okruh, který závodící návštěvníci největšího sportovního veletrhu v České republice absolvovali dvakrát. Po každém běžeckém okruhu na ně pak čekala střelecká položka s laserovými puškami – pro děti od 12 do 15 let vleže, od 15 let vestoje.


Mladá dynamická střelecká disciplína, která v sobě kombinuje rychlost a přesnost v podobě běhu na 3 x 400 a střelbu ze vzduchové pušky, přilákala na Marathon Expu 2019 více než 500 závodníků! Závodilo se mezi kamarády, rodinnými příslušníky, spolužáky či v „mezinárodních“ skupinkách. Target Sprint vzbudil velký ohlas nejen mezi dětmi, ale i dospělými z celého sportovního světa. Kromě Čechů si jej vyzkoušeli i Italové, Francouzi, Britové, Američané, Rusové a mnozí další.


Zájem o Target Sprint při Marathon Expu 2019 nás velmi potěšil a věříme, že i díky tomu si postupně najde cestu do všech koutů České republiky.




Foto: Sdružení sportovních svazů České republiky

bottom of page