top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraSdružení

REPREZENTANTI V PĚTIBOJI PODPORUJÍ TARGET SPRINT.


Jsme velmi rádi, že Vám můžeme ve spolupráci s ASC Dukla / TJ Dukla Praha představit ambasadory Target Sprintu V České republice, kterými jsou Jan Kuf a Eliška Přibylová, kteří Vás prostřednictvím fotografií provází naším webem.

Eliška Přibylová a Jan Kuf patří mezi naše úspěšné reprezentanty v moderním pětiboji (jehož závěrečnou disciplínou je i běh kombinovaný se střelbou). Oba dva jsou v současnosti jedničkami českého seniorského žebříčku pětibojařů. V květnu 2018 společně ovládli závod smíšených štafet na Světovém poháru v bulharské Sofii.

Zatímco Eliška Přibylová (* 1995) patří mezi mladé závodnice a má větší část své závodní kariéry před sebou, Jan Kuf (* 1991) má i přes svůj věk na svém kontě mnoho úspěchů. V roce 2015 se stal mistrem světa ve smíšené štafetě, v individuální soutěži na MS v roce 2014 získal bronz. Velmi úspěšný byl pro českého moderního pětibojaře rok 2016. Nejen že se probojoval na olympijské hry v Riu de Janeiru, ale na mistrovství Evropy ovládl individuální závod i závod smíšených štafet. Z evropských šampionátů má doma také stříbro ze štafety z roku 2013 a bronzové medaile ze soutěží družstev z let 2012, 2014 i 2015.

I přes to, že se nyní připravují na mistrovství světa, které v termínu 6. – 15. září 2018 hostí Mexico City, našli si oba ve svém nabitém tréninkovém programu čas na vyzkoušení Target Sprintu a my jim za to děkujeme!

Oba dva mají určitě na co navazovat a v bojích na blížícím se mistrovství světa jim budeme držet palce.



Foto: Tomáš Novák


bottom of page