top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraSdružení

FINÁLE CZECH TARGET SPRINT OPEN V ČÁSLAVI UŽ ZÍTRA!

V úterý 18. června 2019 čeká na závodníky z Kutnohorska a Kolínska finálový závod Czech Target Sprint Open v mladé dynamické sportovně-střelecké disciplíně Target Sprint.



Do závodu, který hostí atletický stadion Vodranty v Čáslavi, se opět zapojí téměř 200 žáků 7. a 8. tříd základních škol. V čáslavském finále budou mít své reprezentanty ZŠ Potěhy, ZŠ Masarykova Čáslav, ZŠ Žehušice, ZŠ Vrdy, ZŠ Sadová Čáslav, ZŠ Čáslav náměstí, ZŠ Uhlířské Janovice, ZŠ Žižkov Kutná Hora, ZŠ Poříčany, Gymnázium Čáslav, ZŠ Zásmuky, ZŠ Malešov, ZŠ Zbraslavice, ZŠ Starý Kolín, ZŠ Velim a ZŠ Cerhenice.


I ve finále v Čáslavi se kromě soutěže jednotlivců uskuteční i soutěž škol, v níž zvítězí ta škola, jejíž čtyři nejrychlejší závodníci v každé kategorii (dívky a chlapci 7. a 8. třída) budou mít nejnižší součet výsledných časů.


Pro závodníky, kteří zrovna nebudou na dráze bojovat o co nejrychlejší čas a nejlepší celkové umístění, bude opět připraven doprovodný program v podobě cyklistického a automobilového trenažéru ÚAMK ČR a také modeláři budou v Čáslavi s dětmi rozvíjet jejich manuální dovednosti při skládání malých modelů letadel ze dřeva.


Účastníky závodů i jejich doprovod bude po celý závodní den slovem doprovázet Vašek Drážek, student Vysoké školy tělesné výchovy a sportu PALESTRA, se kterou naše Sdružení při organizaci školních závodů Czech Target Sprint Open spolupracuje.


Foto: archiv Sdružení sportovních svazů České republiky

bottom of page