top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraSdružení

FINÁLE CZECH TARGET SPRINT OPEN SE BLÍŽÍ!

Už ve čtvrtek 6. června 2019 se v Praze uskuteční první finále premiérového ročníku školních závodů Czech Target Sprint Open. V Praze na Julisce se představí téměř 200 závodníků ve 4 závodních kategoriích – dívky a chlapci ze 7. a 8. tříd základních škol.



V pražském finále budou závodit zástupci 17 základních škol – ZŠ Weberova Praha, ZŠ Lochovice, ZŠ Chvaletická Praha, ZŠ Nebušice, ZŠ Kamenné Žehrovice, ZŠ Resslova Praha, ZŠ Slovenská Praha, ZŠ Velké Popovice, ZŠ Velvary, ZŠ Zaječov, ZŠ Dr. E. Beneše Mladá Boleslav, ZŠ Lubná, 2. ZŠ Preislerova Beroun, ZŠ Libušín, ZŠ Cerhovice, ZŠ Semčice a 2. ZŠ Dobříš.


Závody startují v 10:00 a v 14:00 již budeme znát vítěze prvního finálového klání.

Pro závodníky bude v průběhu soutěžního dne připravený i doprovodný program, o který se postarají tři členské svazy Sdružení sportovních svazů České republiky – Ústřední automotoklub ČR přiveze cyklistický trenažér, Svaz modelářů České republiky, konkrétně pak letečtí modeláři představí svou činnost a děti si budou moci složit vlastní model letadla, Svaz potápěčů České republiky, který bude reprezentovat Klub potápěčů Kraken Litoměřice, dětem přiblíží manuální práci pod vodou, naučí je správně šnorchlovat a předvede jim i potápěčskou automatiku.


Soutěžním dnem pak všechny přítomné provede moderátor Hitrádia City Tomáš Horák.


Foto: Sdružení sportovních svazů české republiky

bottom of page