top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraSdružení

BĚHEM ZIMY TRÉNOVALI ŠKOLÁCI NA FINÁLE CZECH TARGET SPRINT OPEN

Celkem deset základních škol (ZŠ Vrdy, ZŠ Žehušice, ZŠ Weberova Praha, ZŠ Semčice, ZŠ Lubná, ZŠ Zaječov, ZŠ Čáslav náměstí, ZŠ Velké Popovice, ZŠ Dr. E. Beneše Mladá Boleslav a ZŠ Nebušice) využilo zimní přestávku seriálu Czech Target Sprint Open k tréninku svých žáků na finálová klání, která se uskuteční 6. června 2019 v Praze a 18. června 2019 v Čáslavi (více informací zde).


ZŠ Velké Popovice

Závodů v tělocvičnách jednotlivých škol se kromě finalistů ze 7. a 8. ročníků a jejich spolužáků, kteří závody v Target Sprintu absolvovali na podzim 2018, leckde zúčastnili také žáci 6. a 9. tříd.


Závody byly modifikovány tak, aby se mohly uskutečnit v tělocvičně, ale zároveň, aby se zachovala podstata Target Sprintu, tedy střelba na terč po předešlé fyzické zátěži. Střelba z laserových pušek tak byla kombinována s člunkovým během, přeskoky laviček či tzv. angličáky.


Zimní závody v Target Sprintu probíhaly od prosince 2018 do března 2019. A zatímco na devíti zmíněných školách mohli finalisté trénovat přesnou střelbu na červnové finále, pro žáky ZŠ Semčice byl zimní závod v tělocvičně premiérovým setkáním s touto disciplínou. Ostrý závod se v Semčicích uskuteční v úterý 14. května (kompletní harmonogram akcí na jaro 2019 naleznete zde).


Níže se můžete podívat na galerii ze zimních závodů.


ZŠ Velké Popovice

ZŠ Dr. E. Beneše Mladá Boleslav

ZŠ Dr. E. Beneše Mladá Boleslav

ZŠ Vrdy

ZŠ Vrdy

ZŠ Lubná

ZŠ Lubná

ZŠ Čáslav náměstí

ZŠ Čáslav náměstí

ZŠ Nebušice

ZŠ Nebušice

ZŠ Semčice

ZŠ Semčice

ZŠ Žehušice

ZŠ Žehušice

ZŠ Weberova Praha

ZŠ Weberova Praha

ZŠ Zaječov

ZŠ Zaječov

Foto: Sdružení sportovních svazů České republiky

bottom of page