Sdružení

6. kvě 20191 min

TARGET SPRINT ZAZNAMENAL NA MARATHON EXPU 2019 VELKÝ ÚSPĚCH!

Od čtvrtka 2. května do soboty 4. května 2019 měli všichni návštěvníci Marathon Expa 2019, které se koná každoročně u příležitosti Volkswagen Maratonu v Praze, možnost vyzkoušet si Target Sprint na vlastní kůži, tedy alespoň v jeho zkrácené podobě.

Na všechny zájemce čekal 100metrový běžecký okruh, který závodící návštěvníci největšího sportovního veletrhu v České republice absolvovali dvakrát. Po každém běžeckém okruhu na ně pak čekala střelecká položka s laserovými puškami – pro děti od 12 do 15 let vleže, od 15 let vestoje.

Mladá dynamická střelecká disciplína, která v sobě kombinuje rychlost a přesnost v podobě běhu na 3 x 400 a střelbu ze vzduchové pušky, přilákala na Marathon Expu 2019 více než 500 závodníků! Závodilo se mezi kamarády, rodinnými příslušníky, spolužáky či v „mezinárodních“ skupinkách. Target Sprint vzbudil velký ohlas nejen mezi dětmi, ale i dospělými z celého sportovního světa. Kromě Čechů si jej vyzkoušeli i Italové, Francouzi, Britové, Američané, Rusové a mnozí další.

Zájem o Target Sprint při Marathon Expu 2019 nás velmi potěšil a věříme, že i díky tomu si postupně najde cestu do všech koutů České republiky.

Foto: Sdružení sportovních svazů České republiky